Juan Manuel Álvarez i Laura Domínguez guanyen la cursa de 10 km i Carles Lladó i Albada Blay, la de 5 km

La 1a Mediterrani Nit Run l’Aliança va demostrar el passat 18 de juliol un gran poder convocatòria reunint prop d’un miler de participants. Juan Manuel Álvarez i Laura Domínguez, en 10 quilòmetres, i Carles Lladó i Albada Blay, en 5, es van imposar en la primera edició de la prova celebrada al Canal Olímpic de Catalunya, a Castelldefels.

En els 10 km masculins, Juan Manuel Álvarez, de l’Athletic Club Barcelona, ​​va invertir un temps de 33’25 “en cobrir els 10 km del recorregut, en què va superar a Sergio Román, segon amb 33’41”, i Germán Muñoz, tercer amb 33’53”.

En gategoria femenina, Laura Domínguez, del Cerdanyola CH, va ser la primera dona amb 41’12 “per davant de Florence Berholet (43’21”) i Núria Salvat (47’15 “).

Carles Lladó, per la seva banda, es va imposar en els 5 km amb un crono de 16’26”, mentre que Albada Blay ho va fer en categoria femenina amb 19’11”.

La Mediterrani Nit Run l’Aliança, setena prova del Circuit L’Aliança 2015, va concloure amb una festa del running al Canal Olímpic, amb una Pasta Party per als corredors, un DJ i molta animació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here