Junqueras defensa que els sentiments “no es poden imposar” i veu normal que mols ciutadans no s’identifiquin amb un Estat “opressor”

Sant Vicenç dels Horts (ACN).- La subdelegació del govern espanyol a Barcelona ha interposat un contenciós administratiu contra l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat) per no onejar la bandera espanyola i, per tant, “no donar compliment efectiu de la Llei 39/1981 de banderes”, segons consta a l’expedient que ha rebut el Consistori.

L’alcalde del municipi, Oriol Junqueras, ha respost que els sentiments “no es poden imposar” i ha qualificat de comprensible que hi hagi qui no senti com a propis els colors “d’un estat opressor”. “L’Estat espanyol ens ha negat reiteradament la possibilitat de ser lliures, d’escoltar la veu del nostre poble”, ha declarat el també líder d’ERC.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here