Aquest dijous 23 de juliol de 2015, en el Ple Municipal de l’Ajuntament de Castelldefels, hi ha previst que s’aprovi l’adhesió del municipi baixllobregatí de Castelldefels, a l’Associació de Municipis per la Independencia (AMI)

En l’acord de govern subscrit pels grups municipals, PSC, Movem, ERC, Castelldefels Si Pot, s’estableix en el punt 4, que en aquest ple s’aprovi l’adhesió del municipi a l’AMI.

Des de l’Assemblea Nacional Catalana de Castelldefels conviden la ciutadania a participar, “de forma democràtica i pacífica”, en una concentració de suport aquest dijous de 18.00 a 19.30h. a la Plaça de l’Església.

Per a l’ANC local, “entrar a l’AMI representa acceptar la diversitat municipal també a Castelldefels. Sabem que tenim un municipi on conflueixen moltes realitats. I és per això que creiem que totes les realitats poden estar representades”.

Castelldefels passarà així, a ser el municipi amb més habitants del Baix Llobregat que s’adhereix a l’AMI (64.567habitants), i el tretzè de la comarca.

El diputat al Congrés espanyol d’ERC Joan Tardà, Jordi Fàbrega, alcalde de Sant Pere de Torelló (A.M.I), Nerea Martí responsable de Súmate al Baix Llobregat i Jordi Vilarasau (Secretariat ANC) assistiràn aquest dijous a la concentració i al Ple, segons ha anunciat en un comunicat ERC del Baix Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here