Des d’aquest divendres 24 i fins al diumenge 26 de juliol se celebrarà en el Complex Municipal de Piscines de Sant Feliu el Campionat d’Espanya Infantil Femení de Waterpolo, on participaran esportistes de fins a 9 equips d’arreu de l’Estat, entre els quals hi ha el CN Sant Feliu

El torneig s’iniciarà el divendres amb la fase de grups que es durà a terme des de les 9 h del matí fins al vespre. Durant tot el dia de dissabte es faran els primers partits i el diumenge tindran lloc els partits finals a través dels quals sortiran els quatre equips que competiran per pujar al podi. Així, el diumenge a partir de les 15 h, els jugaran la semifinal i final.

Les esportistes que participaran en el Campionat pertanyen a les entitats esportives: Club Esportiu Mediterrani, Club Natació Sabadell, Club Natació Terrassa, Latina-Alcorcón (Madrid), Concepción (Madrid), Moscardo (Madrid), Boadilla (Madrid), Marbella i Club Natació Sant Feliu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here