El projecte compta amb una inversió de 268 milions d’euros i es preveu que estigui en funcionament el 2018

El Prat de Llobregat (ACN).- El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i la ministra de Foment, Ana Pastor, han assistit aquest dimecres a la tarda a l’acte oficial d’inici de les obres de la línia de tren llançadora que unirà el centre de Barcelona amb l’aeroport del Prat.

El projecte compta amb una inversió de 268 milions d’euros i consistirà en la construcció d’un tram ferroviari de 4,5 quilòmetres, dels que 3,4 quilòmetres seran soterrats, que unirà la T1 de l’Aeroport amb l’Estació del Prat, i des d’allà aprofitarà l’actual traçat de Rodalies.

Es preveu que les obres duraran un període de 33 mesos i que la nova infraestructura donarà servei a entre set i nou milions de passatgers anuals quan estigui operativa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here