La música tradicional, la cobla, l’esbart… tot això protagonitza el festival  Dansafolk, que se celebra al Castell de Cornellà aquest cap de setmana. Seran dues intenses vetllades submergits en la música i la dansa tradicional catalana

La primera és divendres 24, a les 22 hores, i hi intervindran la cobla Maricel, augmentada amb percussió, en Carles Santiago i Roig, a l’acordió, i l’Esbart de Cornellà, sota la direcció de Jordi Salvador i Valls.

I dissabte 25, a les 19 hores, serà el torn de l’actuació de l’Esbart Fontcoberta,, grup de Banyoles que interpretarà “Balneari” i “Manel, pas a pas…”, dedicat al sardanista Manel Saderra i Puigferrer.

L’Agrupació Sardanista de Cornellà organitza de nou aquesta edició del Dansafolk, un festival que va néixer amb l’objectiu de convertir-se en un punt de trobada i aparador a la nostra ciutat de les danses i cançons que componen el patrimoni popular i folklòric dels Països Catalans. L’entrada als dos espectacles és gratuïta, encara l’aforament és limitat.

Programa 17a edició Dansafolk

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here