La majoria de nacionalistes i republicans s’imposa i tomba dues mocions que reclamaven “explicacions” i el retorn a mans públiques de l’empresa d’aigües

Barcelona (ACN).- El Parlament de Catalunya ha rebutjat, gràcies als vots de CiU i ERC, “reprovar” i “censurar” l’actuació dels consellers d’Economia, Andreu Mas-Colell, i de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, per la gestió que han fet arran de l’adjudicació d’Aigües Ter-Llobregat (ATLL) tot i el procés judicial posterior.

Dues mocions presentades per ICV-EUiA i C’s que plantejaven aquests retrets al Govern, han rebut el suport dels grups proposants i de PSC, CUP i PPC, però els seus vots no han estat suficients per superar el ‘no’ de CiU i ERC.

El mateix resultat han tingut els punts de les mocions que reclamaven “explicacions” als consellers i el retorn a mans públiques de l’empresa d’aigües.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here