Des d’aquest divendres i al llarg del cap de setmana s’intensifica al municipi l’activitat festiva, cultural i lúdica amb la celebració del gruix d’actes del programa de la Festa Major d’enguany

Aquests van incloure ahir divendres propostes per a totes les edats com els inflables al carrer Doctor Molins, l’arrossada popular al carrer Jaume Petit, la Festa d’Aigües o, ja a la nit i de matinada el ball i el concert jove.

Avui dissabte tindrà un marcat caire tradicional amb propostes com la missa en honor de Sant Cristòfor amb la corresponent benedicció dels cotxes, les bitlles catalanes, una ballada de sardanes o el correfoc de la Cuca Fera. Però a més no faltarà la música, un Trivial sobre Begues o un partit de futbol de veterans.

El cap de setmana es tancarà amb propostes com l’esmorzar amb el Gegant Martí a l’Escorxador que servirà de preludi al cercavila popular, amenitzat per Més Tumàcat, amb el Gegant Martí, els gegants i capgrossos de Begues, les colles de gegants de Castelldefels, Badalona i Olesa de Montserrat i amb els grallers de les colles respectives. Seguidament tindrà lloc un dels moments més esperats com serà la diada castellera. La jornada es tancarà amb havaneres, rom cremat i focs artificials.

Per a més detalls sobre la festa podeu consultar el programa complet aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here