214 participants de l’Assemblea opten per no anar als comicis, 60 voten anar amb CUP-Crida Constituent i 35 per anar sols

Barcelona (ACN).- Procés Constituent, la formació liderada per la monja Teresa Forcades i l’economista Arcadi Oliveres, ha decidit aquest dissabte no presentar-se finalment a les eleccions del 27-S.

214 participants de l’Assemblea General Extraordinària, celebrada a Cornellà, han votat que preferien no presentar-se, 60 volien unir-se a la CUP-Crida Constituent i 35 han manifestat que volien anar en solitari als comicis.

Aquesta votació s’ha fet just després d’una altra en què la majoria -el 60,6% dels participants- havien triat no unir-se a la confluència d’esquerres Catalunya Sí que es pot, que aglutina membres de Podem, ICV i Esquerra Unida.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here