L’equip masculí del Club de Beisbol i Sofbol Sant Boi s’ha proclamat campió de la Copa del Rei de Beisbol 2015 aquest cap de setmana. L’equip femení va aconseguir el 15 de juliol la Copa de la Reina. Tots dos celebraran aquesta tarda les seves victòries al balcó de la Casa de la Vila. L’Ajuntament i el club organitzen una festa a la plaça de l’Ajuntament

La festa començarà a les vuit del vespre. Els dos equips seran rebuts per l’alcaldessa, Lluïsa Moret, i la resta del consistori a l’Ajuntament. Posteriorment sortiran al balcó per saludar l’afició i adreçar-li unes paraules. A la plaça hi ha previstes activitats d’animació (batucada, gegantó, xanquers…).

El CBS Sant Boi va guanyar ahir la final de la Copa del Rei de beisbol en un igualat partit contra el Marlins de Tenerife (1-0). La victòria comporta la classificació de l’equip de Candelario Díaz per disputar la European Cup de l’any 2016.

El jugador santboià Marc Carrillo, que es retirava després d’aquest partit, va posar un magnífic colofó a la seva brillant trajectòria esportiva fent l’única carrera del partit i essent per tant peça clau per a la victòria.

La Copa del Rei s’ha jugat aquest cap de setmana a l’estadi municipal de beisbol de Sant Boi. En la semifinal, dissabte, l’equip local s’havia imposat a l’Astros de València.

L’equip femení, campió de la Copa de la Reina

La victòria d’ahir se suma a l’aconseguida el dia 15 de juliol per l’equip femení de l’entitat, que va aconseguir la Copa de la Reina per tercer any consecutiu després de vèncer, també per 1-0, l’Atlético San Sebastián. L’equip de Xavier Civit es va classificar igualment per jugar l’European Cup de l’any vinent (a l’agost jugaran la competició d’aquest any, que tindrà lloc a Bulgària).

Els equips sènior masculi i femení del CBS Sant Boi tanquen una brillant temporada en què han finalitzat en tercera i segona posició a les respectives lligues de Divisió d’Honor.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here