La missa solemne i el tast de tomàquets de Tomaliers obren avui l’última jornada de la Festa Major d’Estiu. El programa d’actes es completa amb dues activitats infantils i la primera mostra d’havaneres i cançó de taverna

La missa solemne de Festa Major, oficiada per l’arxiprest Mossèn Mateu Santacana i acompanyada per l’Orfeó Vicentí del Centre Catòlic, a les 12 h a l’Església Parroquial de Sant Vicenç Màrtir, serà un dels punts culminants del darrer dia de celebració de la Festa Major d’Estiu de Sant Vicenç dels Horts.

A més, el grup de recerca Tomaliers necessita la col•laboració dels vicentins i vicentines per escollir la millor varietat de tomàquet en el marc del seu projecte d’agricultura de proximitat.

Per aquest motiu, aquest dilluns de 10.30 a 14 h a la plaça de Sant Jordi es realitzarà, amb aquesta finalitat, un tast de varietats cultivades amb tècniques ecològiques al municipi.

El programa de festes previst per avui:

10.30 h Com t’agraden els tomàquets? Participa fins a les 14 h en el tast de varietats cultivades amb tècniques ecològiques a Sant Vicenç dels Horts. El grup Tomaliers necessita la teva opinió per escollir la varietat que fa més goig i té millor gust, amb la col•laboració del Restaurant Sagristà. LLOC: Plaça de Sant Jordi.

12 h Missa solemne de Festa Major oficiada per l’arxiprest Mossèn Mateu Santacana i acompanyada per l’Orfeó Vicentí del Centre Catòlic. LLOC: Església Parroquial de Sant Vicenç Màrtir.

12 h Festa de l’escuma amb el grup Farsants, que presenta l’espectacle Escuma a la carta. LLOC: Pista Polivalent Municipal Francesc Macià (carrer de Sant Miquel).

19 h Espectacle infantil Karoli, l’home roda amb El Professor Karoli. LLOC: Pista Polivalent Municipal Francesc Macià (carrer de Sant Miquel).

20 h I Mostra d’Havaneres i Cançó de Taverna amb els grups Els pescadors de l’Escala, Grup Xarxa de Barcelona i Son de l’Havana de Sant Vicenç dels Horts. A la mitja part, la Unió de Botiguers oferirà rom cremat. LLOC: Plaça de la Vila.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here