El president espanyol donarà suport al candidat dels populars per intentar capgirar el resultat que auguren les enquestes

Madrid (ACN).- El president del govern espanyol i del PP, Mariano Rajoy, assistirà aquest dimecres a l’acte de presentació de Xavier Garcia Albiol com a candidat del PPC a les eleccions del 27-S a Catalunya, segons han confirmat fonts dels populars.

Hi serà present la número dos de la llista i vicesecretària d’Estudis i Programes del PP, Andrea Levy. Albiol ha rebut aquest dimarts els elogis de la plana major del PP, que ha destacat la seva idoneïtat per encarar uns comicis on les enquestes auguren al PPC un resultat pobre.

El ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, ha rebutjat que se li pugui aplicar l'”estereotip de radical”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here