Avui ha quedat aprovada la nova organització de la corporació en cinc àrees de Govern: Presidència, Territori i Sostenibilitat, Desenvolupament Econòmic Local, Cultura, Educació i Esports, i Atenció a les Persones. La nova configuració inclou un Ple amb set grups polítics

El Ple també ha donat compte de l’organització dels diferents grups polítics. Així, la Diputació de Barcelona en aquesta legislatura comptarà amb set grups polítics, CiU, ERC-AM, PSC-CP, ENTESA, PP, C’s i CUP-PA, coincidents amb els partits polítics, coalicions i federacions de partits que van obtenir representació en la corporació.

El grup de Convergència i Unió (CiU) està integrat per 14 membres i serà presidit per Joaquim Forn i Chiariello, mentre que actuarà de portaveu Joan Carles Garcia i Cañizares. El grup d’Esquerra Republicana de Catalunya – Acord Municipal (ERC-AM), integrat per 11 membres, serà presidit per Josep Ramon Mut i Bosque, i actuarà de portaveu Jordi Fàbrega i Colomer, i de portaveu adjunt, Isaac Albert i Agut.

El grup de la coalició electoral Partit dels Socialistes de Catalunya – Candidatura de Progrés (PSC-CP) està integrat per 10 membres, serà presidit per Núria Marín Martínez i actuarà de portaveu Pilar Díaz Romero, i de portaveu adjunta, Ana María del Puy del Frago Bares. El grup d’Entesa, integrat per set membres, serà presidit per Alexandra Sevilla Oliveras, i en serà portaveu Arnau Funes Romero, i portaveu adjunt, Carles Rodríguez Herencia.

Els altres tres grups, integrats cadascun per tres membres, són el del Partit Popular, presidit per Xavier Garcia Albiol, i amb Ramon Riera Macia com a portaveu, i Manuel Reyes López com a portaveu adjunt; el grup Ciutadans – Partido de la Cudadanía (C’s), que serà presidit per Miguel Ángel Ibáñez Giner, amb Sonia Sierra Infante com a portaveu i Salvador Tovar Funes com a portaveu adjunt; i finalment, el grup Candidatura d’Unitat Popular – Poble Actiu (CUP-PA), que serà presidit per Eulàlia Sabater Díaz, i tindrà com a portaveu Maria Rovira i Torrens, i com a portaveu adjunt Joaquim Jesús Duran i Redondo.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here