Els equips masculí i femení del Club de Beisboli Softbol Sant Boi van celebrar dilluns a la tarda, des del balcó de la Casa de la Vila, les seves victòries a la Copa del Rei i la Copa de la Reina 2015

Els dos equips van ser rebuts a l’Ajuntament per l’alcaldessa, Lluïsa Moret, i altres membres del consistori. Posteriorment van sortir al balcó per saludar l’afició i adreçar-li unes paraules. A la plaça van tenir lloc activitats d’animació. L’acte va comptar amb la presència d’unes 300 persones .

L’equip masculí del Club de Beisbol i Sofbol Sant Boi es va proclamar campió de la Copa del Rei de Beisbol aquest cap de setmana en derrotar a la final el Marlins de Tenerife per 1-0. L’equip femení havia aconseguit el 15 de juliol la Copa de la Reina.

Tots dos equips disputaran l’ European Cup de l’any 2016 gràcies a les seves victòries d’aquest mes, que posen el colofó a les bones temporades realitzades.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here