El president espanyol i Cospedal visiten Castelldefels per mostrar el seu suport explícit al relleu de Sánchez-Camacho per Albiol de cara al 27-S

Barcelona (ACN).- El president del PP i del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha visitat aquest dimecres Castelldefels, acompanyat per la secretària general del partit, María Dolores de Cospedal, per mostrar el seu suport explícit al candidat popular per al 27-S, Xavier García Albiol, i al relleu que suposa substituir Alícia Sánchez-Camacho com a cap de cartell.

Conscient de les intencions dels independentistes i interpretant que si guanyen el 27-S intentaran “liquidar les lleis”, Rajoy ha volgut ser contundent i avisar que, si d’ell depèn, a Catalunya i a Espanya “la llei es complirà”. “I si algú vol incomplir-la, tindrà un problema”, ha afegit el president en una declaració sense preguntes davant la premsa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here