El consistori suspèn tots els actes institucionals i es posa a disposició dels cossos de seguretat i mostra el seu condol a les famílies de les víctimes, veïnes de Castelldefels, en nom del consistori i tota la ciutadania

L’Ajuntament de Castelldefels lamenta la mort d’una família de quatre membres, veïns de Castelldefels, i ha decretat dol oficial durant tres dies. Dijous 6, divendres 7 i dissabte 8 d’agost.

El consistori ha convocat a les 12 hores d’avui un minut de silenci en memòria d’aquesta família de dos adults i dos menors a la porta de l’Ajuntament de Castelldefels i posteriorment s’ha celebrat un Ple Extraordinari en el Saló de Plens (12.10 hores).

Segons fonts dels Mossos d’Esquadra, ahir cap a les 20.45 hores els Mossos reben un avís informant que han trobat quatre persones mortes, dos majors d’edat i dos menors, en un domicili al barri de la Pineda de Castelldefels.

En aquests moments la Àrea d’Investigació Criminal (AIC) dels Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació per intentar aclarir com han ocorregut els fets. En un primer moment tot apunta a un cas de violència de gènere. El jutge ha decretat el secret de sumari del cas.

Davant aquests successos, l’Ajuntament de Castelldefels ha decretat 3 dies de dol oficial (6, 7 i 8 d’agost). Durant aquest període de dol, les banderes de l’ajuntament i de la resta de dependències municipals onejaran a mig pal.

Així mateix l’Ajuntament suspèn els actes oficials i festius previstos per aquests dies, entre ells, La llegenda del Gar-i-Got, espectacle programat per a aquest 8 d’agost com a primer acte de la Festa Major 2015. Queden suspesos també diferents actes previstos per a aquests tres dies com el lliurament del Certificat de Turisme Familiar o les sessions de Cinema entre palmeres i Nits d’Estiu entre Palmeres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here