Del 7 al 10 d’agost Sant Feliu celebrarà una nova edició de la Festa Major de Sant Llorenç, patró de la ciutat. La festivitat es concentrarà a l’entorn de la plaça de la Vila, on hi haurà activitats tradicionals obertes a tothom

El divendres 7 d’agost obrirà la festa un espectacle de màgia. La jornada de dissabte 8 d’agost inclourà propostes per al públic infantil com les bitlles tradicionals o el refresc de contes. Ja a la nit, el sopar i el ball a la fresca posaran punt i final al dia. A més, el diumenge 9 hi haurà sessió de cinema a la fresca.

La cloenda tindrà lloc el dilluns 10 d’agost, dia en què es fa el repic de campanes i la missa de Sant Llorenç a la catedral de Sant Llorenç. A la tarda es convida la ciutadania a ballar sardanes amb la Cobla Rambles, i a la nit, el punt i final de la festa serà una sessió d’havaneres i rom cremat, a càrrec del grup Cavall Bernat.

Les associacions Calaix de Sastre, Balls d’Envelat o la Colla de Campaners de Sant Feliu organitzen algunes de les activitats de la celebració.

Documents relacionats:
Programa Festa Sant Llorenç 2015

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here