La principal hipòtesi és que l’home ha matat la seva dona i els menors i s’ha suïcidat

Castelldefels (ACN).- Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort per arma de foc de quatre persones de la mateixa família -dos adults i dos menors d’edat- en una casa de Castelldefels (Baix Llobregat), segons fonts policials.

Els agents han rebut l’avís aquest dimecres a tres quarts de nou del vespre que hi havia quatre persones mortes en un domicili del municipi.

Quan han arribat a l’habitatge, han trobat la parella i els seus dos fills morts per arma de foc. La principal hipòtesi és que l’home ha matat la seva dona i els seus dos fills i posteriorment s’ha suïcidat, segons fonts properes a la investigació.

El jutge ha decretat el secret de sumari.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here