L’espectacle dramàtic amb efectes especials de llum i foc havia d’obrir aquest dissabte, 8 d’agost (22.30 h) al Parc de la Muntanyeta, el programa de festes se Castelldefels. L’ajuntament ha decretat tres dies de dol i dissabte serà l’últim d’aquests 3 dies, fet pel que la representació es posposarà. En quant sigui oficial la nova data la publicarem aquí

El parc de la Muntanyeta acull aquest dissabte 8 d’agost la representació de la Llegenda del Gar-i-Got que cada any gaudeix d’una gran afluència de públic.

Aquest espectacle, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Dansa i l’Ajuntament, és el tradicional pròleg de la Festa Major de Castelldefels que se celebra del 14 al 16 d’agost, i que enguany presenta com a propostes destacades el concert gratuït de Danza Invisible (15 d’agost – 0.30 h Plaça de l’Església), l’actuació de fi de festa amb Hotel Cochambre (16 d’agost – 0.15 h Plaça de l’Església), o els esperats Focs Artificials (16 d’agost– 23.30 h Plaça de les Palmeres).

Aquest any el pregó de festes anirà a càrrec de l’actriu i veïna de Castelldefels Roser Camí, (14 d’agost – 20 h Des del balcó de l’Ajuntament).

Amor, màgia i destrucció

Amb un impactant espectacle de representació dramàtica i efectes especials de llum i foc, la “Llegenda del Gar-i-Got” explica com fa molt de temps els camperols i pescadors de Castelldefels van veure alterada la seva pacífica vida amb l’aparició de les “Legions del Mal” que, comandades pel mateix Llucifer, van sembrar la mort i la destrucció a tota la comarca.

Gar-i-Got un drac bo que viu entre els veïns de Castelldefels narrarà aquest dissabte què va succeir exactament.

A càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular i la col·laboració de l’Escola Municipal de Dansa, la representació de la Llegenda del Gar-i-Got atreu cada any l’expectació de grans i petits. És una de les activitats amb més poder de convocatòria i el tradicional tret de sortida de la Festa Major de Castelldefels.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here