En el bus -de la línia 46- hi viatjaven 15 passatgers que han sortit il·lesos

El Prat de Llobregat (ACN).- Un bus de la línia 46 de TMB s’ha incendiat a l’Aeroport de Barcelona-El Prat sense causar ferits. En el bus hi viatjaven uns 15 passatgers que han pogut sortir sans i estalvis del vehicle.

L’avís del sinistre s’ha rebut a les 07.32 hores d’aquest dissabte a la circumval·lació interna que connecta les terminals T1 i T2. L’autobús -que cobreix el recorregut entre la plaça d’Espanya i l’Aeroport- s’ha incendiat per causes que es desconeixen, cosa que ha provocat una gran fumarada i diverses petites explosions.

El vehicle ha quedat totalment calcinat i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat -amb la col·laboració de Bombers de l’aeroport- han treballat en l’extinció de les flames.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here