L’Ajuntament de Castelldefels ha guardat un minut de silenci a les portes del consistori i a continuació ha celebrat un Ple extraordinari per condemnar un nou episodi de violència masclista que s’ha produït al barri de Can Vinader i que ha costat la vida a una dona de 44 anys
Per segona vegada i de manera consecutiva Castelldefels es veu colpejada per aquesta terrible xacra que es la violència de gènere. Davant d’aquests fets, l’Ajuntament de Castelldefels ha guardat aquest 12 d’agost un minut de silenci i, a continuació, ha celebrat un ple extraordinari per condemnar amb rotunditat l’homicidi que ha costat la vida a una dona de 44 anys quan sortia de casa seva al barri de Can Vinader.

L’Ajuntament ha decretat dos dies de dol oficial, i les banderes onejaran a mig pal. A més, s’ha previst un altre minut de silenci per a aquest pròxim divendres tot just abans de la lectura del pregó de Festa Major. En aquell moment també es llegirà un manifest contra la violència de gènere. L’Ajuntament suspèn tots els actes institucionals, es posa a disposició dels cossos de seguretat i mostra el seu condol a la família de la víctima, veïna de Castelldefels, en nom del consistori i tota la ciutadania.

L’alcaldessa de Castelldefels, Candela López Tagliafico, ha lamentat “profundament aquest nou cas de violència masclista, que ens sacseja de nou. Condemnem absolutament aquesta mort i qualsevol expressió de violència de gènere, i aplicarem noves mesures per lluitar contra aquesta xacra que continua massa arrelada a la nostra societat”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here