Els concerts de Danza Invisible, Orquestra Platería i Hotel Cochambre formen part d’un programa que integra també espectacles de circ, activitats infantils, esportives i manifestacions de cultura popular a més de la creació de dos nous espais: El castell de Nit i l’Espai Jove . La pregonera d’enguany és l’actriu i veïna de Castelldefels Roser Camí

La Festa Major d’Estiu de Castelldefels, que se celebra del 14 al 16 d’agost, es presenta amb un programa carregat d’activitats pensat per a la participació de la gent de Castelldefels i com a pol d’atracció per a visitants d’altres municipis. 

El programa combina manifestacions de cultura tradicional catalana a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular com gegants, grallers, cercaviles, correfoc, castells o processó, amb concerts, havaneres, sardanes, activitats esportives i activitats infantils.

Aquest any el pregó de festes anirà a càrrec de Roser Camí, veïna de Castelldefels i actriu de teatre cinema i televisió.(14 d’agost – 20 h Des del balcó de l’Ajuntament). El pregó es podrà seguir en directe per CastelldefelsTV.org, ElCastell.org i Castelldefels.org.

Pel que fa als concerts, el programa de Major 2015 presenta tres propostes a la plaça de l’Església per a cadascuna de les tres nits de Festa Major: Orquestra Platería (14 d’agost – 0.15 h), Danza Invisible (15 d’agost – 0.30 h) i Hotel Cochambre (16 d’agost – 0.15 h).

Aquest any s’han creat dos nous espais per complementar el programa i ampliar l’oferta lúdica de la Festa.

Espai Jove

Ubicat a la plaça Teresa Claramunt, el nou espai acull el 14 d’agost (22.30 h) el Sona Festival, organitzat per l’associació juvenil SONA i que, habitual altres anys a les Festes del Mar, acostuma a oferir concerts de rock, en totes les seves tendències, amb grups locals i forans.

El dia 15 (22.30 h), pujaran a l’escenari de l’Espai Jove els grups locals La Trama (hip hop) i La Bandarra (rural freestyle); i a més, Ojo de Buen Cubero (rumba catalana) i sessió Dj amb música techno. La proposta està organitzada per les entitats juvenils La Clau Mestra, FelsFest i Nobs.

El Castell de Nit

Els dies 14 i 15 d’agost (22.30 – 2.30 h), es podrà visitar el Castell en dues jornades nocturnes de portes obertes. L’espai albergarà a més els concerts de jazz i bossa nova amb Thais Morrell & Ignasi Terraza Trio (14 d’agost -23 h Pati d’Armes); i de jazz i soul amb homenatge a Whitney Houston inclòs amb Violeta Curry, acompanyada de Dick Them Trio (15 d’agost -23 h Pati d’Armes).

Fira d’atraccions

Com és tradicional, la Fira d’atraccions, organitzada per la Coordinadora de Firaires, funcionarà del 12 al 16 d’agost a la seva ubicació habitual, la plaça Teresa Claramunt.

Focs Artificials

Els esperats Focs Artificials (16 d’agost – 23.30 h Plaça de les Palmeres) tornen un any més a la Festa Major de Castelldefels. En aquesta ocasió, els focs es llencen l’últim dia com a fi de festa just a abans del concert d’Hotel Cochambre a la plaça de l’Església.  

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here