La número dos de la llista veu el Baix Llobregat una comarca “important” per trobar suport de cara al 27-S perquè hi viu “moltíssima gent”

Martorell (ACN).- La número dos de Junts pel sí, Carme Forcadell, ha repartit aquest divendres entre els paradistes i participants a la Festa Major de Martorell (Baix Llobregat) alguns dels primers fulletons per “animar-los” a fer-se, de forma simbòlica, candidats de la llista amb l’objectiu que sigui “la campanya de tots”, ha insistit. 

Forcadell ha assenyalat que totes les comarques seran “especials” a l’hora de buscar suport per al 27-S, però ha afirmat que, al Baix Llobregat, “hi ha moltíssima gent i per tant serà important”. La número dos de Junts pel sí ha apuntat que apostaran per explicar en aquesta comarca “les polítiques de justícia social” i s’ha mostrat convençuda que hi faran “molts i molts candidats”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here