Aquest Agost intensifiquem la subsecció que, durant aquest mes, amb una periodicitat diària, us aproparà a una recomanació d’oci i turisme a la nostra comarca. En col·laboració amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, durant l’Agost cada dia recomanem alguna sortida, visita o excursió per a que gaudiu de l’estiu al Baix Llobregat

La Fundació CRAM obre les seves portes al públic per què tothom qui ho desitgi pugui visitar el Centre de Recuperació d’Animals Marins i conèixer més a prop el treball que s’hi porta a terme a les instal·lacions. Es tracta d’una entitat dedicada a la conservació i recuperació del medi marí i de les espècies que hi habiten.

A més, a través d’AulaCram, es realitzen activitats lúdiques i educatives amb l’objectiu de donar a conèixer les amenaces que afecten el medi marí i sensibilitzar a la societat sobre aquesta problemàtica.

El Centre de Recuperació del Prat de Llobregat permet acollir milers de visitants, fer-los viure en primera persona l’activitat diària del centre, conèixer les espècies marines que habiten al Mediterrani i descobrir en quina mesura podem ajudar a conservar els ecosistemes marins i les espècies que hi habiten.

Ubicat a un excel·lent entorn “natural” al Delta del Llobregat, el Centre de Recuperació d’Animals Marins és un marc educatiu ideal on podem mostrar els valors de la Fundació.

Les visites al Centre de Recuperació són sempre guiades, adaptades a totes les edats i a tot tipus de persona o col·lectiu; escoles, centres educatius, adults o famílies.

INFORMACIÓ ÚTIL

Passeig de la Platja, 28-30
08820 El Prat de Llobregat Barcelona
Espanya
Telèfon: 931010170
Email: reserves@aulacram.com
Web: www.cram.org
Facebook:
www.facebook.com/pages/Fundaci%C3%B3n-CRAM/52238197051

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here