El presumpte autor del crim masclista va passar a disposició del Jutjat de Violència sobre la Dona (VIDO) de Gavà després de dos dies a la comissaria dels Mossos

Gavà (ACN).- El Jutjat de Violència sobre la Dona (VIDO) de Gavà ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança, per a l’home que presumptament va matar l’exparella sentimental a Castelldefels dimecres passat al matí, segons han confirmat fonts judicials aquest dilluns.

El detingut havia passat a disposició judicial divendres al migdia, després de dos dies a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Gavà, i el jutjat va decretar presó provisional divendres a la tarda.

L’home hauria apunyalat mortalment Olga F., amb qui havia mantingut una relació feia uns anys, al barri de Can Vinader de Castelldefels cap a les 7 del matí de dimecres passat, quan la dona, de 44 anys, sortia de casa per anar a treballar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here