La gavanenca ha estat seleccionada per la Federació Espanyola d’Atletisme entre els 41 atletes que hi prendran part. Redondo participarà la en el Mundial d’Atletisme que es celebrarà a Pequín

L’atleta gavanenca ha estat seleccionada per la Federació Espanyola d’Atletisme a darrera hora, ja que va ser afegida a darrera hora del dimecres passat a la llista inicial de 39 atletes juntament amb una altra catalana, Esther Guerrero.

Redondo, que competirà en llançament de martell, ha mostrat la seva alegria en declaracions a elbruguers.cat tot assegurant que “intentaré sobre tot gaudir d’aquesta experiència i treure el millor de mi per millorar o la meva marca personal o al menys apropar-me”.

La gavanenca ha destacat que espera fer un bon paper a Pequín ja que “estic entrenant, em trobo bé, ràpida, amb ganes, i crec que tinc possibilitats d’aconseguir els meus objectius”.

La marca mínima per entrar al Mundial era de 60 metres, però Redondo ha aconseguit entrar amb una marca de 69,07 metres. Redondo formarà part d’un equip integrat per 26 homes i 15 dones entre els que figuren atletes de la talla de Jesús Ángel Garcia Bragado o Ruth Beitia. El Mundial d’Atletisme de Pequín es celebrarà del 22 al 30 d’agost.

Font: elbruguers.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here