Al voltant de 4.000 persones van ser presents en la sessió de concerts del Vilarfesta que tancaven la Festa Major 2015, amb la presència de Baratos, Bongo Botrako i Zoo. Paral·lelament, unes 300 persones van seguir l’espectacle poètico-musical de Gemma Humet i Toni Xuclà. Al matí, les visites guiades als museus de Martorell havien tingut un bon seguiment

El punt culminant i final de la Festa Major 2015 va tenir com a epicentre el carrer de Josep Vilar, amb una triple sessió musical molt festiva i potent. Sobre l’escenari, van actuar la formació local Baratos, que és a punt de celebrar el seu desè aniversari, i que va portar ritmes molt festius amb aire jamaicà. Després va ser el torn del rock enèrgic i la potència dels Bongo Botrako, i de l’electro-rap ballable de la formació valenciana Zoo. L’organització calcula que van passar per la zona de concerts al voltant d’unes 4.000 persones, que també van poder gaudir amb les atraccions de fira i amb el servei de bar amb les parades del Rugby Club Martorell i del Club d’Handbol Martorell.

Per altra banda, Gemma Humet i Toni Xuclà van portar el Poemes que es fan cançons als jardins d’Apel·les Mestres. Unes 300 persones no es van voler perdre la fusió entre poesia i música que venen proposant, des de fa tres anys, el músic i la cantant per apropar la poesia d’autors catalans.

D’aquest diumenge, també van tenir molta acceptació els jocs infantils que es van desplegar al passeig de la Creu Roja durant tota la tarda, i les visites guiades gratuïtes que es van fer, a l’igual que dissabte, als museus Vicenç Ros i l’Enrajolada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here