Al seu portal web, la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona ha activat un nou apartat d’enquesta adreçat als visitants i usuaris dels parcs per tal que aquests valorin les seves visites i estades als diversos espais naturals que la integren

L’enquesta, que porta per nom “Opineu sobre els parcs”, està disponible en el següent enllaç:

http://parcs.diba.cat/opineu-sobre-els-parcs.

També la trobareu a les corresponents pàgines web de cada parc.

La finalitat d’aquesta enquesta és conèixer l’opinió dels visitants un cop aquests han estat a qualsevol dels espais que formen part de la Xarxa de Parcs Naturals. Amb aquest propòsit, a l’enquesta se’ls demana que en valorin –de l’1 al 5- els accessos, la senyalització, els aparcaments, els itineraris (en cas que n’hagin realitzat algun), la conservació de l’entorn i el personal del parc. L’enquesta es completa amb preguntes sobre la coneixença que tenen dels equipaments i serveis, quins destaquen, què és allò que més els ha agradat i quins aspectes cal millorar.

La informació que es reculli oferirà als gestors dels parcs, equipaments i serveis una valuosa diagnosi de la percepció que els visitants en tenen així com, per descomptat, d’aquells elements que necessiten millora.

Per tal d’arribar al màxim de visitants possible, l’enquesta es posa a disposició dels usuaris en català, castellà i anglès.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here