La tendència a l’alça en nombre de passatgers es manté des del tercer quadrimestre del 2013, quan es va trencar el decrement que el sistema havia patit

Barcelona (ACN).- Un total de 331,07 milions de viatgers han utilitzat el sistema de transport públic de metro i autobusos gestionats de forma directa o indirecta per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en el primer semestre del 2015, una xifra que suposa un increment del 2,1% respecte al mateix període del 2014.

La tendència a l’alça en nombre de passatgers es manté des del tercer quadrimestre del 2013, quan es va trencar el decrement que el transport públic metropolità havia patit.

El vicepresident de Transport i Mobilitat de l’AMB, Antoni Poveda, afirma que el creixement mostra l’oferta d’un “transport de qualitat, molt adaptat a les necessitats” i que els “posiciona bé en el camí de limitar l’ús del cotxe”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here