La Porta del Delta proposa una nova manera de conèixer el Delta del Llobregat

A partir d’ara hi ha dos nous itineraris de cap de setmana per tal que els usuaris puguin dissenyar la seva pròpia ruta, no només pels Espais Naturals sinó també per la ciutat, el camp i la platja.  Un cap de setmana en família al Delta i Un cap de setmana natural al Delta són les dues propostes.

La primera, està pensada per complir les expectatives de les famílies, amb una oferta per gaudir del territori amb els més petits de casa i amb activitats específiques per a infants. La segona, està destinada a un públic especialitzat en natura i albirament d’ocells, per passar un cap de setmana rodejat de la flora i la fauna del Delta del Llobregat.

La novetat principal és que l’usuari es pot fer el cap de setmana a mida. Fins i tot els dos itineraris són combinables entre sí. Es tracta d’un recull de punts d’interès diferenciats entre els que són més recomanables de matí i els que ho són de tarda. Així cada persona pot triar veure allò que més li interessi. També hi ha la possibilitat d’agafar un dels itineraris ja creats de matí o dia sencer i ampliar-lo amb altres punts d’interès.Les possibilitats són infinites.

La nova proposta no es limita només als itineraris ja que també es dóna a conèixer l’oferta cultural i social de la ciutat. On veure un concert, la cartellera teatral o de cinema, l’exposició del moment o on anar de compres també són opcions incloses en els nous itineraris per omplir les tardes d’hivern. A l’estiu, en canvi, el més petits tenen una parada obligatòria a la Jugatecambiental del Parc Nou, on aprendre de manera divertida i en família sobre la natura.

Tot es complementa amb informació dels llocs on es pot dormir durant el cap de setmana amb l’oferta d’allotjament del Prat, que va des de pensions o l’alberg fins a hotels. On menjar també és un punt destacat, ja que totes les rutes es poden arrodonir amb un àpat en un dels restaurants de la xarxa de El Prat, degusta’l. En aquests establiments, els visitants poden tastar pollastre Potablava, carxofa Prat i productes frescos del Parc Agrari.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here