El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de Sant Boi convoquen el 10è Cros Solidari per la Salut Mental per al diumenge 18 d’octubre de 2015. L’esdeveniment s’emmarca dins dels actes de commemoració del Dia de la Salut Mental

El Parc de la Muntanyeta de Sant Boi acollirà aquesta prova esportiva i solidària que pretén conscienciar-nos sobre la realitat de la malaltia mental, fer-la visible i valorar-ne la seva importància social.  350 milions de persones en tot el món pateixen algun trastorn mental, el que reflexa la importància d’aquesta patologia i la necessitat de fomentar la promoció del benestar, la prevenció i el tractament i rehabilitació de les persones que pateixen aquesta patologia. 

Horaris i curses
Reglament 
Circuits

OPEN POPULAR (inscripció 8€)

Formalitzar inscripció a ChampionChip al formulari.

Una vegada feta la inscripció, procediu a la comprovació.

OPEN PROMOCIÓ CATEGORIES INFANTILS (inscripció gratuïta)

Cadets, juvenils, infantils i alevins 

Atletes individuals, escoles i clubs que participen als Jocs Esportius Escolars, per mitjà de la pàgina web www.cebllob.cat(Programa NEO). Atletes individuals, escoles i clubs que no participen als Jocs Esportius Escolars, per correu electrònic ajjeesantboi@cebllob.cat.

OPEN SALUT MENTAL (inscripció gratuïta)

Inscripció per correu electrònic amb nom/cognoms i institució a: comunicacio@pssjd.org.

Aquest Cros Solidari vol ser un exemple d’integració, mitjançant l’esport, dins de la nostra societat donat que es tracta d’una activitat oberta a la ciutadania i on són protagonistes escolars, atletes federats i totes aquelles persones que vulguin participar. Tot un gest d’hospitalitat cap a les persones que moltes vegades no tenen participació en aquest tipus d’esdeveniments. 

La recaptació es destinarà a l’Obra Social Sant Joan de Déu per a la recerca en malalties mentals per tal de millorar l’assistència i la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta patologia. A més, la solidaritat amb la Salut Mental també es pot fer mitjançant donacions a la pàgina web Implica-t.org.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here