Signen un conveni que inclou que professionals de les tres empreses i els Bombers puguin formar un dispositiu conjunt

Barcelona (ACN).- El conseller d’Interior, Jordi Jané, i els representants d’Aigües de Barcelona, Endesa i Gas Natural han valorat “molt positivament” la signatura d’un conveni que s’aplicarà a 14 municipis del Baix Llobregat i el Barcelonès.

El protocol operatiu estableix que, en cas d’emergència, aquests agents puguin formar un dispositiu conjunt. Les actuacions que afecten serveis bàsics, com ara fuites de gas o alguns incendis, poden ser complexes i comportar evacuacions o confinaments.

L’acord promourà la formació de tots els professionals implicats en aquestes emergències, l’optimització dels recursos assignats per totes les empreses i els Bombers i l’intercanvi d’informació entre tots ells.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here