BCN City Ballet, Teatre Amateur, Simfonova, The Funamviolistas, Chambao i Joan Pera conformen la programació

Ja són a la venda les entrades dels espectacles que ens presenta la nova programació de tardor a L’Auditori de Cornellà. La temporada s’estrena el 17 d’octubre amb BCN City Ballet, una cita amb la dansa de la mà de ballarins seleccionats entre els finalistes del certamen Ciutat de Barcelona. Tres espectacles més programats per al mes d’octubre donen forma al cap de setmana dedicat al Bon Teatre Amateur a L’Auditori de Cornellà: ‘Paraules encadenades’, el dia 23; ‘El nom’, dissabte 24; i ‘Ningú no és perfecte’, per a la tarda del 25 d’octubre.

La nova cartellera continuarà amb la òpera i simfònica amb Marcel Gorgori i l’espectacle Simfonova el proper 8 de novembre. El 22 del mateix mes serè el torn de The Funamviolistas dirigits per Rafael Ruiz i el 28 de novembre el teló de L’Auditori s’aixecarà per rebre la visita de Chambao. I per celebrar els 50 anys de carrera del mític Joan Pera, presentem ‘Fer riure és un art’ el 13 de desembre.

Les entrades ja són a la venda a www.auditoricornella.com amb la possibilitat d’adquirir dos tipus d’abonaments especials: l’abonament del cap de setmana Bon Teatre Amateur que inclou l’accés a les tres obres programades és de 25€. L’abonament per als espectacles de l’airada musical (Simfonova+The Funamviolistas+Chambao) és de 40€. El tercer tipus d’abonament dóna accés a tota la programació amb un preu total de 92€.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here