Representants d’ajuntaments, consells comarcals i diputacions han signat aquest 24 d’agost un document per demanar al Govern central que inclogui en els Pressupostos Generals de l’Estat de 2016 una partida de 15 milions d’euros per complir amb els pressupostos d’inversions dels Jocs contemplats en el Pla Director del Jocs i aprovat pel Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis. Castelldefels serà la seu de les competicions de rem i piragüisme que es desenvoluparan al Canal Olímpic
L’Ajuntament de Tarragona ha acollit aquest 24 d’agost la signatura d’un manifest per part de diferents representants de diputacions, consells comarcals i ajuntaments de les seus del Jocs Olímpics Mediterranis de Tarragona 2017. A l’acte ha participat la regidora de Presidència i Comunicació de l’Ajuntament de Castelldefels, Maria Miranda. Els Jocs Mediterranis de Tarragona tindran lloc del 30 de juny al 9 de juliol de 2017 en 16 municipis del Catalunya, entre ells Castelldefels, que acollirà les competicions de rem i piragüisme que es desenvoluparan al Canal Olímpic.

Amb la signatura d’aquest manifest es vol “instar al Govern de l’Estat a evidenciar el seu compromís ferm amb els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 i incloure en els pressupostos generals de 2016 la partida necessària, estimada en uns 15 milions d’euros, per complir amb els pressupost d’inversions dels Jocs contemplats en el Pla Director del Jocs i aprovat pel Comitè Internacional del Jocs del Mediterrani”.

Els Jocs del Mediterrani Tarragona 2017 tenen un pressupost global d’inversions de 50 milions d’euros, aportats per la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona i la Generalitat de Catalunya. La Dlputació de Barcelona al seu torn contribueix en aquest pressupost amb una partida de 450.000 euros per a la millora aquest any dels equipaments de Castelldefels i Barcelona i estudiarà futures aportacions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here