Els accessos a Martorell i a l’autovia direcció Barcelona des de la rotonda de la SEAT estaran tancats al trànsit durant uns tres mesos. Aquesta és la previsió per a la durada de les obres de reparació de l’esvoranc que afecta un tram de la calçada
L’esvoranc, que es va detectar el passat 24 de juliol, té una profunditat i amplada de 10 metres. Segons el Ministeri de Foment, l’enfonsament es va produir pel trencament d’un col•lector d’aigües que passa per sota la calçada. 

Les obres preveuen la modificació del traçat del col•lector en el tram afectat, així com dels actuals vials d’incorporació, tant el de direcció Barcelona com el de Martorell, que es deplaçaran uns 10 metres.

En un primer moment, Foment va estimar en dies la durada de l’arranjament i van col•locar senyalització provisional. Un cop avaluada la situació, l’afectació dels serveis, i les causes de l’esfondrament, Foment espera tornar a reobrir ambdós accessos a finals d’octubre. Per aquest motiu, ha millorat la senyalització informativa a la zona afectada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here