El martorellenc Israel Núñez s’ha proclamat campió del món de BTT en la prova de cross country que ha tingut lloc aquest dimecres al Pla de Caubella, a Vallnord (Andorra) i ha demostrat que no té rival en la seva modalitat. Núñez ha arribat en primer lloc amb un temps d’1:15:21 en una prova de 21 quilòmetres de recorregut i superant als seus perseguidorsA Vallnord, el biker martorellenc va ser el dominador de la seva prova superant a Laurent Spiesser (segon classificat), a 56 segons i Frederic Frech (tercer), a 1 minut i 43 segons de Núñez. En la prova on el biker martorellenc s’ha coronat ‘rei del món’ hi han participat un centenar de participants d’una trentena de països. 
Mar Franco, tercera

La biker Mar Franco, parell de Núñez, minuts abans també havia pujat al podi amb un tercer lloc en la seva modalitat. 

Núñez assegura que “ha estat un bon dimecres, el recordaré tota la vida perquè a més, la meva parella també ha fet tercera de la seva categoria i jo he aconseguit guanyar. La veritat és que és un somni, està sortint tot com volíem . Enhorabona a Andorra per la iniciativa de fer el Mundial, de ben segur serà un èxit”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here