Per quart any consecutiu, el naixement de la ciutat de Sant Feliu serà el fil conductor de tota una sèrie d’activitats culturals i lúdiques que se celebraran el divendres 28 d’agost, data en què fa 1013 anys que hi ha constància del primer document escrit on apareix el nom de Sancti Felicis.
Sota el nom de “IV Sancti Felicis”, l’Associació Cultural Calaix de Sastre, amb el suport de l’Associació Voluntariat de Sant Feliu, organitzarà a partir de les 18 h diferents tallers medievals, així com una activitat de tir amb arc. 

Hi haurà també un sopar i actuacions musicals a partir de les 21 h als jardins del Palau Falguera.

L’objectiu de la celebració és divulgar la història de Sant Feliu d’una manera amena i divertida i promoure el coneixement d’aquesta efemèride al municipi. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here