Partits, Empresa, sindicats, Ajuntament i Generalitat demanen al Ministeri d’Indústria que rectifiqui per no condemnar la planta de Martorell

Martorell (ACN).- Els treballadors de la química Inovyn-Solvay de Martorell (Baix Llobregat) s’han manifestat davant la fàbrica per denunciar que el Ministeri d’Indústria hagi exclòs l’empresa de la subhasta del contracte elèctric per al 2016. 

La plantilla té el suport de l’empresa, dels sindicats, de l’Ajuntament de Martorell i de la Generalitat, que veuen injustificada la decisió del Ministeri. Tots els actors demanen una rectificació per no posar en risc la viabilitat de la planta. 

Sense opció a aquesta subhasta, la viabilitat de la planta no està garantida i adverteixen que això pot posar en risc uns 500 llocs de treball directes i uns 2.000 d’indirectes. La subhasta del contracte elèctric serà aquest dilluns.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here