Un s’ha accidentat a la glacera de l’Aneto i l’altre ha caigut al pic de GabietosBarcelona (ACN).- Dos muntanyencs catalans de 52 i 64 anys han mort aquest dissabte en caure al buit al Pirineu aragonès mentre feien travessies, segons ha informat la Subdelegació del Govern espanyol a Osca. 

El primer accident ha passat cap a dos quarts de dues del migdia a la glacera de l’Aneto, on un veí de Gavà (Baix Llobregat) de 52 anys ha relliscat i ha caigut per un pronunciat vessant. Com a conseqüència de l’impacte de la caiguda, el muntanyenc, C.M.R.K., ha patit politraumatismes severs amb despreniment de massa encefàlica. 

Mitja hora més tard, a la cara nord-oest del pic Gabietos, un veí de 64 anys de Canet de Mar (Maresme), ha mort en caure per un pendent d’uns 200 metres d’altura.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here