El quart any d’aquesta destacada iniciativa gastronòmica, que serà entre el 3 i el 13 de setembre, comptarà amb la participació de 26 establiments
La ruta gastronòmica de Sant Vicenç dels Horts a través de les tapes dels seus bars i restaurants se celebra aquest 2015 entre el 3 i el 13 de setembre. En aquesta edició seran un total de 26 establiments que oferiran durant aquests 11 dies la seva petita meravella gastronòmica i una canya per 2,5 euros.

Aquesta aposta conjunta entre l’Ajuntament i la Unió de Botiguers està consolidada, després que s’iniciés el 2012, i aquest any permetrà als vicentins i vicentines tastar, entre d’altres, un “cheese” brava, un saltat de vedella al wok amb cúrcuma i puré de cigrons o làmines de carbassó farcides de ruca, alfàbrega i formatge de cabra.

Totes les tapes que s’oferiran es poden consultar al llibret d’aquesta quarta edició, on també hi ha les dades dels diferents establiments participants. També us podeu descarregar l’aplicació “Sant Vicenç dels Horts”, tant en versió iOS com Android, i accedir a la guia del Tapes i Canyes 2015. 

Podeu seguir tota l’actualitat d’aquesta iniciativa a través dels perfils de Facebook , i Instagram de la mateixa campanya, i a la web de Sant Vicenç Actiu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here