La mostra, que està itinerant per Catalunya, es podrà veure a l’ExpoForn del 4 al 16 de setembre. Es tracta d’un homenatge a les més de 5.000 víctimes mortals a Catalunya durant els bombardeigs de la Guerra Civil
L’exposició “Catalunya Bombardejada” que està itinerant per tot el país arriba aquest setembre a Sant Vicenç dels Horts. Concretament, es podrà veure del 4 al 16 de setembre a l’ExpoForn, sota la Biblioteca Municipal Les Voltes, en horari de divendres de 17 a 20 h i dissabte de 10 a 13 h.

La mostra, produïda pel Memorial Democràtic, commemora el 75è aniversari dels bombardeigs a Catalunya. És un homenatge a les més de 5.000 víctimes mortals a Catalunya durant els bombardeigs indiscriminats de les aviacions italiana i alemanya durant la Guerra Civil. A través de les imatges, textos i objectes originals, s’explica com van afectar els bombardeigs, quins danys van comportar, quina resposta van provocar entre la població civil i què es pretenia amb aquests atacs sistemàtics.

Catalunya Bombardejada 

ExpoForn (plaça de Catalunya, 6-8, sota la Biblioteca Municipal Les Voltes) 

Del 4 al 16 de setembre 

Horari: Divendres de 17 a 20 h i dissabte de 10 a 13 h

Podeu trobar més informació de l’exposició al web del Memorial Democràtic  

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here