L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca comença el curs amb noves eines de comunicació i perfils a les xarxes socials amb la finalitat d’afavorir la relació entre el consistori i la ciutadania i contribuir a que els veïns i veïnes de la localitat puguin participar en el dia a dia del municipi.
Coincidint amb la celebració de la Festa Major, del 4 al 7 de setembre, el consistori ha estrenat el seu perfil a Instagram amb un concurs de fotografies. 

Els veïns i veïnes de Sant Andreu de la Barca que vulguin optar a diverses entrades gratuïtes per la temporada de teatre del Núria Espert només han de penjar les seves fotos de la Festa Major amb l’etiqueta #fmsab15 i esmentar el compte de l’Ajuntament (@ajuntamentsab).

Amb la finalitat d’arribar amb més facilitat i immediatesa als veïns i veïnes, l’ajuntament retransmetrà en directe els plens municipals a través de la xarxa social de Twitter.

Aquesta mesura, que se suma a l’emissió íntegre dels plens municipals per la web i en directe per la ràdio, pretén contribuir a la transparència municipal i facilitar l’accés a la informació. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here