Un cop coneguda la notícia, la plantilla espera que el comitè executiu de la multinacional es posicioni per decidir com actuar davant el perill que corre la viabilitat de la planta baixllobregatina

La química Inovyn-Solvay de Martorell no participarà finalment de la subhasta del contracte elèctric per al 2016 d’aquest dilluns a la tarda, ja que la Secretaria d’Estat de l’Energia del Ministeri d’Indústria, ha rebutjat el recurs que l’empresa va presentar per no quedar-se fora de les adjudicacions.

Els sindicats consideren que la resolució del ministeri d’Indústria, Energia i Turisme posa en perill la viabilitat de la planta de Martorell i les seves 500 llocs de treball directes i 2.000 indirectes.

El comitè d’empresa s’ha reunit d’urgència en conèixer la resolució i ha decidit esperar a conèixer la decisió del comitè executiu d’Inovyn per fer front a la situació, que comporta un augment dels costos de producció a la fàbrica.

“En funció de com es posicionin seguirem el nostre full de ruta en una direcció o una altra”, ha assegurat als mitjans de comunicació Jordi Calvo, president del comitè d’empresa.

Per la seva banda, la direcció d’Inovyn es pronunciarà en les properes hores.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here