El programa d’actes de la Festa Major de Sant Mateu 2015 ja es pot consultar a la  pàgina web de l’ajuntament 

Es tracta de la primera Festa Major amb participació de la nova Comissió de Festes en la seva organització. Enguany Sant Mateu portarà algunes novetats, com la presència dels castellers, una trobada de gegants, un concurs de tapes, un nou recorregut per a la Baixada de Trastos, skate i monòlegs, entre d’altres.

A aquests actes, cal afegir-hi els ja habituals, com el correfoc, el sopar popular, la tarda infantil, la matinal de Festa Major, els actes religiosos, les sardanes, el teatre, les havaneres, les exposicions, els concursos, les presentacions i competicions esportives, l’espectacle pirotècnic… 

També en aquest Sant Mateu 2015 hi haurà nous espais on es faran actes, com són les noves pistes de skate i de petanca, el parc de la Bassa, l’Oficina de Turisme o el parc dels Ocells.

El programa té com a portada el cartell guanyador del concurs d’enguany, que és obra de José Soto Vidal. També en el programa trobareu el QR de les bases dels diversos concursos que s’hi inclouen, així com el recorregut del correfoc i els consells per participar-hi. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here