La direcció de l’empresa anuncia una “revisió urgent” dels plans de futur
La direcció d’Inovyn rebutja rotundament la decisió del Ministeri d’Industria d’haver exclòs la planta d’Inovyn-Solvay de Martorell (Baix Llobregat) de la subhasta del contracte elèctric per al 2016

Des de la central de la química, a Londres, afirmen que estan “absolutament convençuts” que s’han complert totes les obligacions de l’acord d’interrompibilitat del contracte elèctric i es mostren encara oberts a “totes les opcions perquè la resolució sigui revocada”. 

En cas de mantenir-se, adverteixen, el futur de la planta és incert. L’impacte que auguren és “molt negatiu” i s’ha anunciat una “revisió urgent” de tots els plans de futur.
Més suports municipals

L’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Esparreguera apel·la al diàleg entre les parts i manifesta la seva preocupació davant que es posi en perill la viabilitat de l’empresa i com a conseqüència, la possible pèrdua de llocs de treball que se’n podría derivar, minvant així encara més el teixit productiu i social del Baix Llobregat, ja castigat per aquests anys de crisi que arrosseguem.

Des de l’Ajuntament d’Esparreguera es solidaritzen amb tot el personal laboral de la planta i ofereixen el seu suport al Comitè d’empresa d’Inovyn-Solvay.

Font: ACN i Ajuntament d’Esparreguera

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here