La vila de Molins de Rei s’ha posat a disposició del govern de Catalunya i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona per acollir les persones refugiades que escapen del conflicte armat de Síria

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, i el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, han enviat una carta al director general per a la Immigració, Xavier Bosch, i a la presidenta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Ada Colau, per oferir la vila de Molins de Rei per acollir a refugiats sirians que escapen de la guerra de Síria.

Joan Ramon Casals ha dit que “no ens podem quedar de braços plegats davant el que estem veient cada dia pels mitjans de comunicació, i per això hem decidit que Molins de Rei pugui donar acollida temporal a aquesta gent que s’ha vist forçada a deixar el seu país”.

Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha assegurat que “donar acollida a aquestes persones és un tema de dignitat i de solidaritat, d’oferir allò que més necessiten unes persones que estan passant per una situació dramàtica”.

Finalment, la regidora de Solidaritat, Cooperació, Pau i Drets Humans, Jessica Revestido, ha volgut destacar que “Molins de Rei ja ha demostrat moltes vegades la seva vessant més solidària i altruista, i per aquest motiu ara ens tocava tornar a estar a l’alçada i fer de la vila un refugi segur i amable per aquelles persones que marxen d’un conflicte armat terrible”.

L’Ajuntament ja ha pres les mesures oportunes per, arribat el cas, acollir les persones refugiades que puguin arribar a Molins de Rei.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here