S’han exclòs 3 candidatures de les presentades inicialment: Guanyem Catalunya – Ganemos, a Barcelona; Escons en Blanc, a Girona; i Pirates de Catalunya – Per decidir-ho tot, a Lleida. En relació amb els comicis de 2012, s’han proclamat 24 candidatures menys

El Departament de Governació i Relacions Institucionals ha tramitat la publicació de les 40 candidatures proclamades oficialment que concorreran a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 27 de setembre.

Aquesta informació s’ha publicat dimarts, 1 de setembre, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). A Barcelona s’han proclamat 9 candidatures; a Girona, 11; a Lleida, 10; i a Tarragona, 10.

En total, s’han exclòs tres de les candidatures presentades inicialment. A Barcelona no ha estat proclamada la candidatura de Guanyem Catalunya – Ganemos; a Girona ha quedat exclosa la d’Escons en Blanc, i a Lleida no s’ha proclamat la de Pirates de Catalunya – Per decidir-ho tot.

Així doncs, les juntes electorals provincials han proclamat 24 candidatures menys que a les eleccions al Parlament de Catalunya del 2012, en què se’n van proclamar 64.

A Barcelona s’ha passat de 16 candidatures proclamades el 2012, a 9 en aquests comicis; a Girona, s’han reduït de 16 a 11; i a Lleida i Tarragona, s’ha passat de 16 a 10.

Termini per presentar recursos

D’acord amb el calendari electoral, el 2 i 3 de setembre les candidatures excloses poden presentar recurs, davant l’òrgan contenciós administratiu competent, la resolució judicial del qual es podrà notificar fins al 5 de setembre.

Si s’escau, entre el 3 i el 7 de setembre, les candidatures podran presentar una sol·licitud del procediment d’empara davant el Tribunal Constitucional que s’haurà de resoldre entre el 4 i el 10 de setembre.

Aquestes són les candidatures de la demarcació de Barcelona:

candidaturesbcn27S

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here