El musical es podrà veure de nou del 12 de setembre al 4 d’octubre al Teatre La Passió – Olesa de Montserrat

Barcelona (ACN).- Un centenar de persones han participat aquest dimarts en la interpretació d’un fragment del muntatge ‘Fang i Sang’ que es reestrena del 12 de setembre al 4 d’octubre al Teatre La Passió – Olesa de Montserrat. 

En l’acció hi van participar els actors protagonistes de l’espectacle. En declaracions a l’ACN, Xavier Puvill, un dels productors de ‘Fang i Setge’, va destacar que han organitzat aquesta iniciativa per donar el tret de sortida a la reestrena de l’espectacle. 

Així mateix, va significar un homenatge als que van defensar el 1714 la Barcelona assetjada. “És un musical de molt gran format que es va fer per la clausura del Tricentenari i va ser tan gran l’èxit que el tornem a repetir”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here