La direcció de la multinacional ha citat per negociar el comitè d’empresa aquest dimecres a la tarda; divendres i la setmana que ve, segons CCOOMartorell (ACN).- Un centenar de treballadors de la planta de Valeo de Martorelles (Vallès Oriental) es van concentrar aquest dimarts a la fàbrica de Seat de Martorell (Baix Llobregat), per la qual fabriquen i instal·len sistemes d’aire condicionat, per protestar contra el trasllat de la producció a Saragossa.

 L’objectiu, “aliar més companys amb nosaltres”, ha dit el delegat de CCOO al comitè d’empresa, Juan Jiménez. La plantilla de Valeo, en vaga indefinida des de fa més d’un mes, va encetar a Seat un calendari de mobilitzacions per aquest setembre. 

Quant a les negociacions, Jiménez va afirmar que la direcció els ha citat a una reunió aquest dimecres a la tarda; una divendres i dues més la setmana que ve.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here