Per donar acollida a persones refugiades que arriben a Europa fugint dels seus països d’origen

L’Ajuntament del Prat de Llobregat, compromès amb el projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans, reacciona davant la greu crisi humanitària que comporta el desplaçament cap a Europa de milers i milers de persones de totes les edats, que fugen amb por i desesperació de les guerres, la persecució i el terror que pateixen en els seus països d’origen.

És per això que l’Ajuntament del Prat manifesta la seva voluntat d’adherir-se a la proposta de creació d’una Xarxa de Ciutats Refugi per tal d’acollir persones refugiades.

L’Ajuntament es compromet a treballar, de manera immediata, amb les entitats i institucions que participin en aquesta xarxa, per tal de donar acollida a aquestes persones que necessiten solucions urgents davant la dramàtica i insostenible situació que estan vivint.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here